Tiendeo official website
Bültenimize kaydolun
Size sunulan İpekyol fırsatlarını görüntülemek üzeresiniz.

En iyi İpekyol tekliflerini mi arıyorsunuz?

En büyük İpekyol indirimlerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tiendeo'da İpekyol tarafından sağlanan promosyonlardan haberdar olabileceğiniz tüm kataloglar vardır veya şehrinizdeki Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar kategorisindeki diğer mağazalar. İpekyol tarafından sağlanan yeni tekliflerden haberdar olmak için sitemize kaydolun ve en iyi tekliflerden ilk siz haberdar olun. Beklerken, Levi's broşürü gibi Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar kategorisindeki en yeni kataloglara göz atabilirsiniz "Levi's Indirimlerin" Geçerli tarihler: 15/4 ile - 30/4 tarihleri arasında geçerlidir.

Diğer Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar katalogları

  • Logo FLO
  • Logo Boyner
  • Logo LC Waikiki
  • Logo DeFacto
  • Logo ZARA
  • Logo Koton

İpekyol hakkında ilginizi çekebilecekler..

İpekyol

1986 yılında Ayaydın Grup tarafından kurulan İpekyol Giyim, zaman içinde kendini geliştirerek ve zincir mağaza oluşturma politikasını benimseyerek kendi sektörünün öncülerinden biri olmuştur. Sadece kadınlara hizmet veren firma, İpekyol kaban ve İpekyol elbise gibi giyim ürünlerinin yanında ayakkabı ve çanta gibi aksesuarürünlerine de sahiptir. Türkiye'nin bir çok ilinde mağazası bulunan İpekyol, kadınlar tarafından oldukça rağbet görmektedir.

2006 yılında Edirne'de 40.000 m2'lik fabrika inşa eden Ayaydın Grup, İpekyol ile yakaladığı başarıyı pekiştirmek için, 1997 yılında Twist, 2004 yılında ise Machka markalarını hayata geçirdi. Her üç marka da zamanla kendi segmentinde büyük başarı elde etmişlerdir.

Tiendeo ile İpekyol katalog ve broşür hizmetlerinden yararlanabilir, İpekyol indirim ve fırsatlarından ilk siz haberdar olabilirsiniz. Hemen üye olun!

İpekyol, müşterileri sezon sonu ürünlerini daha uygun fiyata alabilsin diye İpekyol Outlet mağazalarını hayata geçirmiştir.

www.ipekyol.com.tr sitesi ile İpekyol online alışveriş hizmeti sağlamış,müşterilerine oturdukları yerden alışveriş yapabilme ayrıcalığı tanımıştır.

İpekyol Fabrikası, tasarımı ile 2010 yılında Aga Khan Mimarlık Ödülü’ne sahip olmuştur.

Ayaydın Grup, 2008 yılında İtalya'nın en büyük firmalarından Miroglio ile ortaklık kurmuştur.